Trouw

Gefeliciteerd met het huwelijksaanzoek en alvast veel plezier met het plannen van jullie grote dag! Fijn dat je een kijkje komt nemen op mijn website en hopelijk weten mijn foto's jullie te overtuigen om jullie trouwfotograaf te worden!
Wat komt er allemaal kijken bij het fotograferen van jullie bruiloft? Hieronder vind je informatie over het fotograferen van jullie huwelijksdag. Staat je vraag/antwoord er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact op!

Yes, wij gaan trouwen en zoeken een fotograaf, wat nu?

Een fijne klik met de fotograaf is erg belangrijk. Wanneer je tijdens de dag ook voor de camera jezelf bent, zie je dit zeker terug in de reportage. En daar ligt mijn kracht, ongedwongen de juiste momenten liefdevol vastleggen. Na het eerste contact nodig ik jullie dan ook graag uit in mijn studio voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vind ik het belangrijk jullie alvast te leren kennen en vertel ik over mijn werkwijze op jullie huwelijksdag. Aan de hand van ons gesprekje zal ik een passende offerte opstellen en hoop natuurlijk jullie huwelijksfotograaf te worden.

Kun je ook een album verzorgen?

Tuurlijk! Er gaat niks boven een prachtig album van de mooiste dag van je leven. Een showalbum laat ik dan ook graag zien tijdens ons kennismakingsgesprek en bespreek graag alle mogelijkheden. Een album met een linnen of lederen kaft, een opbergkoffer of insteekhoes? Een ouder- opa & oma- of vriendenalbum? Bijna alles is mogelijk!
Na jullie bruiloft ga ik van een selectie van de meest bijzondere foto’s van jullie dag het album samenstellen. Nadat jullie de proefdruk hebben goedgekeurd laat ik de professionele album gereed maken.

Werk je alleen?

Over het algemeen werk ik alleen. Een tweede fotograaf op jullie huwelijksdag is zeker mogelijk. Ik werk veel samen met andere professionele fotografen die tevens stand-by staan wanneer nodig.

Wat kost de trouwreportage?

Een trouwreportage door Joris Fotografeert begint vanaf 1150 euro voor 6 uur fotografie. Voor elk extra uur reken ik 90 euro.
Je krijgt hiervoor alle bewerkte bestanden in hoge resolutie aangeleverd op een luxe USB-stick. De prijs is inclusief reiskosten in heel Nederland, kennismakingsgesprek, locatiebezoek en btw.
Een trouwreportage is maatwerk. Naast dit vaste pakket kan ik natuurlijk ook samen met jullie een pakket op maat samenstellen.

Hoe krijgen wij de foto’s aangeleverd?

Voor 6 uur trouwfotografie lever ik minimaal 300 bewerkte fotobestanden aan. Deze worden via een luxe USB-stick persoonlijk aan jullie overhandigd. Omdat ik tijd nodig heb voor het maken van een selectie en bewerking van de foto’s duurt het ongeveer 6 weken voordat jullie de foto’s hebben. Het is mogelijk alvast een kleine selectie van je trouwfoto’s binnen een week te krijgen. 
Mocht je nog andere verzoeken hebben, laat het gerust weten en ik ga kijken hoe ik jullie verder kan helpen!

 

 

 

Joris Fotografeert: Trouw - Portret - Bedrijvigheid - Werelds

 

Joris Fotografeert is als huwelijksfotograaf o.a. actief in: Made - Drimmelen - Oosterhout - Terheijden - Lage Zwaluwe - Hooge Zwaluwe - Raamsdonksveer - Geertruidenberg - Breda - Dordrecht - Hank - Natuurpark de Biesbosch - Dongen - Teteringen - Waalwijk - Gorinchem - Brabant